Alpacawandeling

Mag ik jullie voorstellen aan onze alpaca’s Mike & Spike

Sinds de start van Zoobiedoe in september 2018, zijn deze lieverds bij ons gekomen als jonge veulens of cria’s.Dagdagelijks ben ik met deze zachtaardige dieren aan de slag gegaan en heb ik het genoegen gehad hun gedragingen en karaktertrekken te leren kennen. Ondertussen zijn ze opgegroeid tot sociale en kindvriendelijke pubers, ook wel tui’s genoemd.


De Alpaca

Alpaca's zijn van nature een vluchtdier en zijn niet zot van uitbundige knuffels. Maar ze zijn wel heel nieuwsgierig! Wanneer je je rustig gedraagt, zullen ze vrijwel altijd naar je toekomen, je besnuffelen, uit je hand eten, en misschien krijg je zelfs een kusje.

Deze intelligente en mysterieuze dieren hebben een rustgevend effect op mensen.

Hun gedrag maant je aan om alles langzaamaan te doen, waardoor je vanzelf relaxter wordt. In deze tijden is het heel belangrijk om zulke momenten te beleven, vandaar dat alpaca’s ook wel worden gebruikt als therapiedieren. Alpaca’s reageren heel gevoelig, ze zijn als het ware de spiegels van je gemoedgesteldheid.

Zin om met Mike & Spike te verpozen en op stap te gaan?

Op onze alpacawandelingen nemen we jullie maar al te graag mee om tevens de prachtige fauna en flora, dat het natuurgebied langs de Schelde te bieden heeft, te ontdekken.
Mike & Spike hebben er alvast veel zin in!!!

Info

Wat mag u bij ons verwachten

Enkele Afspraken

Hoe reserveren

zoobiedoe@gmail.com 0474 28 69 91

Betalingen

Uw reservatie is pas geldig na bevestiging en betaling van een voorschot van €50 op het volgende rekeningnummer:
BE58 751 0930 0879