Verjaardagsfeesten

Kinderfeestjes bij Zoobiedoe!

Heb je kids tussen 4 en 12 jaar en ben je opzoek naar een alternatief voor een doorsnee verjaardagsfeestje? Iets waar ze creatief bezig kunnen zijn en bovendien hun kennis van de natuur en de dieren kunnen vergroten? Dan biedt Zoobiedoe de oplossing!


Wat kan je bij ons verwachten

Ontdek samen met je vriendjes en vriendinnetjes ons avontuurlijk blotevoetenpad.

We bieden deze unieke beleving aan in verschillende themavormen. Leef je uit als cowboy/girl, verzorg mee de dieren als op een echte boerderij, verdwaal in de wereld van de elfen, feeën en prinsessen samen met je vrienden en vriendinnetjes. Op ons domein midden in de natuur, met grote omheinde vijver, maken de kids van dichtbij kennis met allerlei dieren zoals een pony, handtamme minivarkentjes, konijntjes, cavia’s, eenden, geitjes, grote vissen en alpaca’s! Bij minder gunstige weersomstandigheden hebben we ook nog heel wat te bieden! creative knutselactiviteiten en verschillende toffe speelmomenten.

Download hier de uitnodigingen

Download de boerderijuitnodiging
Download de prinsessenuitnodiging

Tarief en info

Vermits alles in themavorm en onder begeleiding is uitgewerkt, kunnen we groepjes van max. 10 kids verwelkomen. We bieden deze onvergetelijke ervaring aan in all-inclusive formule voor €180. Inbegrepen:-3u begeleiding, verse pannenkoeken+drank=water of boerderijdrank, mogelijkheid tot gebruik van verkleedkledij, diverse versnaperingen tussen de activiteiten door. Voor beschikbare data kan u terecht op onze facebookpagina. Uw reservatie wordt pas definitief na bevestiging en ontvangst van betaling op rekeningnummer: BE58 7512 0930 0879